Priser

Mine priser afspejler markedspriser, men jeg

matcher gerne tilbud

som er bedre. Tækkefirma: Randers Aalborg Hobro Hadsund m.v.

Tækkefirma 


TÆKKEFIRMA RANDERS, Midtjylland, Østjylland/ Djursland og Nordjylland m.v.:


Som tækkefirma, nær Randers, kører vi  gerne langt til vores kunder. Vi løser opgaver i et stort område: Vi har således kunder i både Midtjylland- og Nordjylland: Randers, Hadsund, Mariager, Hobro, Skørping, Aalborg og Skagen m.v.

Som tækkefirma er det svært at oplyse priser uden at have set opgaven- men omvendt er det rart at vide, hvor langt man kommer (cirka), for det beløb/budget, man har opstillet som bygherre. Af samme grund har jeg nogle tommelfinger-regler, som indikerer hvilken pris, vi normalvis som tækkefirma arbejder indenfor. Priserne kan dog variere (positivt/negativt) op til 20% afhængig af opgaven.


Som udgangspunkt vil vore priser typisk bevæge sig fra kr. 550,- excl moms pr. m2 stråtag, men dine valg/fravalg som kunde, kan selvfølgelig ændre prisen i forskellige retninger, så det rammer, det niveau du ønsker. Som tækkefirma har  vi meget konkurrencedygtige priser.


Få et prisoverslag fra et professionelt tækkefirma


Du kan udfylde skabelonen, (uforpligtigende), nedenfor, og så vil jeg fremsende et prisoverslag på opgaven - eller kontakt mig på tlf. 40 53 34 18 eller lars@taekkeren.dk, hvis du vil have bedre overblik inden du bestemmer dig for opgavens omfang. Som tækkefirma kører vi gerne til bl.a. Aalborg, Randers, Hobro, Hadsund og Skagen m.v.

 
 
 
Tækkearbejde med nye lægter
Tækkearbejde på eksisterende lægter
Sepatec undertag (brandhæmmende)
Rygning (Mønning med lyng)
Kragetæer i håndflækket eg